hallo, culinaire route loper


Leuk dat je de culinaire route wilt lopen!


Hoe werkt het SVP Walking Dinner in Schiedam?

Je neemt een kijkje bij elkaar in de keuken: Vrouwen uit Schiedam koken voor elkaar. Met een klein groepje vrouwen loop je een route door de stad, langs verschillende adressen waar je gezellig elkaars keukentafel aanschuift. Je proeft een aantal gerechten en praat met elkaar. Daarna ga je verder naar het volgende adres. Alle vrouwen en meiden die van Schiedam houden kunnen zich aanmelden. Neem je buurvrouw, moeder, (schoon)dochter, collega of vriendin mee.

Samen uit. Samen thuis!

We starten en eindigen op een centrale locatie in de stad. Bij de startlocatie krijg je jouw culinaire route en groepsindeling uitgedeeld. Op je route staan de adressen van de twee kooklocaties waar je aan tafel schuift. Ligt jouw route iets verder dan het centrum? Dan ontvang je een paar dagen voor 8 maart een aparte e-mail met instructies (fiets/auto). Bij de eindlocatie verzamelen alle deelnemers, route lopers en kookteams om de gezellige avond samen in stijl af te sluiten.

   Startlocatie: Grote- of Sint Janskerk, Lange Kerkstraat 37, Schiedam. Inloop vanaf 17:30 uur. Start om 18.00 uur.

Eindlocatie: Zaal Beatrix, Lange Kerkstraat 70, Schiedam. Inloop jubileum afterparty om 21:00 uur. Start om 21.30 uur tot 01:00uur.


Koop vooraf je culinaire route kaart

Laatst bijgewerkt: 27-01-2019: UITVERKOCHT!  
Vanwege de grote belangstelling is het SVP Walking Dinner uitverkocht. Er zijn geen culinaire route kaarten meer te koop.

Jij gaat toch ook de culinaire route lopen?! Houd er dan rekening mee dat je op tijd een kaart koopt. De culinaire route kaarten zijn online te koop vanaf (onder voorbehoud) half januari tot en met zondag 24 februari 2019. Daarna stopt de kaartverkoop. Maar.... de kaartverkoop hangt samen met de beschikbaarheid van het aantal kookteams en kooklocaties, dus

Eenvoudig online je kaart(en) kopen
Je koopt je kaart simpel en veilig online met iDeal via de website van S'DAM. Koop hier je culinaire route ticket

Is het voor jou echt niet mogelijk om online een kaartje te kopen? Dan kun je terecht bij I-Punt in de Waag, Lange Kerkstraat 39 in Schiedam. Bekijk de openingstijden.

Bij aankoop zal er altijd naar je e-mailadres gevraagd worden. Zo kunnen we je aanmelding bevestigen en voor 8 maart verdere instructies toesturen!

Een kaart kost 19,50 euro per persoon
Hiervan gaat boodschappengeld rechtstreeks naar de vrouwen die koken. We willen graag deze 10e en misschien wel het laatste Walking Dinner extra feestelijk afsluiten met een gezellige afterparty!. Daarom is de ticketprijs iets hoger dan je van ons gewend bent.

Maximale groepsgrootte is 4
Het Walking Dinner staat in het teken van ontmoeten. Wil je met iemand anders in dezelfde groep meelopen? Dat is mogelijk. Je kunt je met maximaal 4 personen als groep aanmelden. Als je dit wenst, koop dan als groep in één bestelling de kaarten. Alleen dan kunnen wij je gegarandeerd als groep indelen. Achteraf de groepssamenstelling wijzigen is niet mogelijk.

eten, genieten en gezelligheid voor slechts 19,50 euro p.p.

verrassende (thuis)locaties in Schiedam

ontmoet nieuwe mensen in je eigen stad